Uitgangspunten

Vertrouwelijkheid

Bij de opdrachten die door Wittenburgh worden uitgevoerd, is de vertrouwelijkheid van de gegevens van de cliënt van zeer groot belang. De vertrouwelijkheid wordt gegarandeerd door een contract en/of service overeenkomst, gescreende werknemers en een gecontroleerde inzet van middelen.

Uniek

Wittenburgh is anders dan anderen omdat:

  • Wittenburgh hanteert waarnodig een Top-down of een Bottum-up benadering. Dat werkt pragmatisch. Fixed price of op nacalculatie op basis van marktconforme uurtarieven. Geen uurtje factuurtje, maar op geleverde prestaties gebaseerde kosten.
  • Wittenburgh aantoonbare ervaring heeft met de uitvoer van zeer vertrouwelijke onderzoeken.
  • Wittenburgh erkende beveiligingsoplossingen inzet op het hoogste niveau, waardoor zij in staat is het gewenste veiligheidsniveau van de cliënt te implementeren en ook te borgen.
  • de medewerkers een screening hebben ondergaan (voor Justitie alsook defensie).
  • de medewerkers unieke expertise hebben , gedreven zijn en een HBO/WO opleiding of achtergrond hebben.

De medewerkers van Wittenburgh onderzoeken met de uitvoer van security onderzoeken alle schakels apart, waarbij het belang van de ketting niet uit het oog verloren wordt. (Zwakste schakel in de ketting bepaalt de sterkte van de ketting).

Nieuws

FTC treft schikking met aanbieder van mobiele spyware
22-10-2019 16:50

De Amerikaanse toezichthouder FTC heeft een schikking met een aanbieder van mobiele spyware getroffen, maar het bedrijf besloot ...

Bron: Security.NL maakt Nederland veilig